019 223 800 | info@ppab.se

EcoVadis Platinum-medalj i hållbarhet

Scrolla ner för att läsa mer

Bekräftelse av vårt engagemang i hållbarhetsfrågor

Processpumpar Norden AB har tilldelats Platinum-medaljen, den högsta utmärkelsen från EcoVadis, en ledande leverantör av betyg för företagshållbarhet.

Rankningen tilldelas efter att EcoVadis gjort en omfattande genomgång av vårt arbete inom miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter, etik och inköp. Metodiken bygger på internationella CSR-standarder inklusive Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000.

Vi är otroligt stolta över vårt arbete inom hållbarhet, vilket har resulterat i att vi tilldelats Platinum-medaljen. Endast 1% av de 130 000+ globala företagen som utvärderats får denna prestigefyllda utmärkelse.

 

Om EcoVadis

I stort sett alla företag har idag ett intresse av hållbarhet. Miljömässiga, sociala och etiska prestationer är ofta avgörande för smarta affärer. Men det är dessvärre inte helt lätt att övervaka eller förstå sin egna hållbarhetsprestation.

EcoVadis är världens mest pålitliga leverantör av hållbarhetsvärderingar och de hjälper idag tiotusentals företag av alla storlekar och branscher att jämföra och driva förbättringar. Deras hållbarhetsexperter har ägnat över ett decennium åt att förfina sin bedömningsmodell som idag mäter över 21 hållbarhetskriterier.

 

EcoVadis platinarankning innebär:

Strukturerat och proaktivt hållbarhetsarbete. Engagemang, policys och konkreta åtgärder i stora frågor med detaljerad implementeringsinformation. Betydande hållbarhetsrapportering kring åtgärder och resultatindikatorer.

Report Highlights

  • Overall score: PROCESSPUMPAR NORDEN AB is in the top 1% of companies rated by EcoVadis
  • Environment: PROCESSPUMPAR NORDEN AB is in the top 1% of companies rated by EcoVadis
  • Labor & Human Rights: PROCESSPUMPAR NORDEN AB is in the top 2% of companies rated by EcoVadis
  • Ethics: PROCESSPUMPAR NORDEN AB is in the top 2% of companies rated by EcoVadis