Ring oss: 019-223 800 - E-post: info@ppab.se
Värdeskapande lösningar genom närhet, engagemang och kompetens

gorman-rupp

Gorman-Rupp

Centrifugalpumpar med innovativa lösningar

Gorman-Rupp grundades 1933 av två arbetslösa ingenjörer, J.C Gorman och Herb Rupp, som introducerade självevakuerade centrifugalpumpar för en skeptisk marknad. Idag är företaget en av de största pumptillverkarna i världen.
Gorman-Rupp designar och tillverkar ett brett utbud av innovativa pumpar och pumpsystem av hög kvalitet, utvecklade för att klara extrema förhållanden. Deras pumpar och system är anpassade för en mängd olika områden, så som: Vatten, bygg, industri, petroleum, jordbruk, brandskydd, uppvärmning, HVAC, livsmedel/läkemedel och försvarsapplikationer. Gorman-Rupp är kända för att tillverka pumpar med hög verkningsgrad och som är enkla att underhålla.

Gorman-Rupp – En av de största i världen

Idag är Gorman-Rupp en av världens främsta tillverkare av torruppställda, självevakuerande pumpar för applikationer inom industrin, som exempelvis papper och massa, petrokemi, avlopp, kemikalier och rengöringsprocesser.
Med sitt huvudkontor i Mansfield, Ohio, verkar företaget i över 100 länder runt om i världen och arbetar tätt med sina kunder för att lösa deras tekniska behov.

 

 

Back to Top