Ring oss: 019-223 800 - E-post: info@ppab.se
Värdeskapande lösningar genom närhet, engagemang och kompetens

Pumpar till gruv- & mineralindustrin

Vi har ett brett utbud av pumpar till gruv- och mineralindustrin. Om du till exempel söker en slurry-pump, centrifugalpump, dränkbar elektrisk pump eller tryckluftsanpassad membranpump, är det här du hittar den. Vi erbjuder alltid pumpar av högsta kvalitet av kända tillverkare, som vi kan anpassa efter just era behov.

Pumpar & tillbehör av världsledande tillverkare

Här hittar du pumpar från kända tillverkare, utvecklade för att klara extra tung och slitande miljö och tuffa temperaturer, för en lång tid framöver. Givetvis har vi även rätt tillbehör, som ser till att er pump presterar optimalt.

• Pumpar av högsta kvalitet av kända tillverkare
• Installationsservice
• Vi anpassar produkterna efter er applikation

Specialanpassad lösning för er verksamhet

Genom vår långa erfarenhet besitter vi idag en svårslagen kunskap om processpumpar. Vi hjälper gärna dig och din verksamhet med att ta fram en lösning, anpassad efter era behov, så att verksamheten effektiviseras och totalkostnaderna minskas. Kontakta oss gärna, så tar vi tillsammans fram den lösning som lämpar sig bäst för just er verksamhet. Självklart kommer vi och installerar pumpen åt er.

ProcesspumparTM är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, vilket innebär att vi uppfyller marknadens hårda krav. Du gör ett tryggt val när du väljer oss som samarbetspartner.

Back to Top