Ring oss: 019-223 800 - E-post: info@ppab.se
Värdeskapande lösningar genom närhet, engagemang och kompetens

andritz

Andritz

 

Världsledande leverantör av centrifugalpumpar

Andritz är en internationell teknikgrupp, kända för sina innovativa tekniklösningar. De är en världsledande leverantör av anläggningar, utrustning, system och tjänster för massa- och pappersindustrin, metallbearbetnings- och stålindustrin, vattenkraftverk och fast vätskeseparation inom kommunala och industriella segment. Företaget utvecklar och tillverkar pumpteknik av premiumkvalitet, med hållbarhet i fokus, och erbjuder skräddarsydda lösningar inom områden som projektering, modelltestning, tillverkning och utbildning. Andritz grundades på mitten av 1800-talet och har idag en personalstyrka på cirka 29 000 personer och finns på 280 platser i 40 länder världen över.

• Världsledande leverantör
• Processpumpar av högsta kvalitet
• Effektiviserade produkter för mindre miljöpåverkan

Pumpar av premiumkvalitet

När du beställer en centrifugalpump från Andritz, kan du vara säker på att få riktigt hög kvalitet och den senaste tekniken, från en pålitlig och kompetent partner.

Vi har lång erfarenhet och spetskompetens inom vår bransch. Vi hjälper dig gärna att anpassa era pumpar, så att ni minskar er totalkostnad och effektiviserar er verksamhet. Så om du har några frågor om våra produkter från Andritz, tveka inte att ställa dem till oss.

Du kan lita på att du gör ett tryggt val när du anlitar oss som samarbetspartner. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, vilket innebär att vi uppfyller marknadens hårda krav.

 

Back to Top